Back in het koude kikkerlandje !! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van stagesuriname - WaarBenJij.nu Back in het koude kikkerlandje !! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van stagesuriname - WaarBenJij.nu

Back in het koude kikkerlandje !!

Door: Mirella

Blijf op de hoogte en volg

16 Maart 2006 | Suriname, Paramaribo

Hallo alle lieve mensen die dit nu lezen !

Op dit moment zit ik achter mijn PC in Nederland. Weet je hoe koud ik het heb ?! BBBBRRRRR............

Via deze weg wil ik laten weten dat Nicole en ik veilig zijn aangekomen na een lange en vermoeide vlucht. Na vele controles op Zanderij vliegveld, mochten we om 20.00 uur Surinaamse tijd instappen. Yes dachten Niek en ik, we zitten bij de nooduitgang ! Ja helaas wel aan de verkeerde kant van de nooduitgang. Onze stoelen konden niet naar achteren maar de stoelen van de mensen voor ons wel. In de verdrukking dus ! Je weet hoe kort mijn benen zijn en zelfs ik had geen plaats. Naast Nicole zat een Nederlands sprekende Chinees en die vond het wel fijn om de hele reis halverwege Nicole's stoel te hangen. Ha ha...

Op Schiphol aangekomen werden onze paspoorten nog een aantal keer gecontroleerd en dit resulteerde in een lange rij wachten in de gate. Weet je hoe koud het dan is als je net uit de tropen komt en dan daar staat met open schoenen en zonder jas ?! Ik kan je zeggen: "Heel koud!"

In de aankomsthal stonden de ouders van Nicole en een vriendin van haar en mijn moeder en Gerwin ons op te wachten. Dat was echt super ! Wat was ik blij toen ik Gerwin weer vast kon houden.

Alles is nu dus prima hier en het gewone leventje kan weer beginnen. Het voelt nog heel vreemd om hier te zijn. Nog niet helemaal thuis en op mijn gemak, maar dat komt snel weer denk ik. Ik hoop dat de andere 3 meiden nog een hele fijne tijd gaan hebben in ONS huisje! (Janine denk je aan de borg ?) Een hele dikke kus voor mijn 2 Surinamemaatjes en de rest bedankt voor alle leuke en lieve reacties op de site en over de mail !

Hele dikke kus van Mirella

• 17 Maart 2006 - 08:45

Erica:

Welkom Thuis!!!
    Leuke foto's. Hopelijk zie ik jullie vanavond! dikke kus

• 17 Maart 2006 - 19:46

Frankie:

ladies!kheb mn weekend Guyana overleefd!twas erg gezellig met jullie in Parbo!!zie iedereen op de foto but me? :( haha anyways, wij gaan nog ff verder met feesten hiero.Veel succes met alles in NL!greetz